Een all-over print

Alle mogelijkheden van het volledig gebruiken van het doek. U wilt dat uw paraplu wordt gezien! Dat zien wij als onze uitdaging. Wij maken een bijzondere paraplu voor u.

Kies voor een all-over print

Wat is nu precies een all-over print. In de foto hiernaast ziet u één van de vele mogelijkheden. Een foto die volledige gedrukt is over het gehele doek. Het beeld is een exacte kopie van de aangeleverde foto. Deze optie zorgt voor een bijzondere look van de paraplu. Foto’s kunnen bewerkt worden om het beste resultaat te komen.

U kunt natuurlijk ook ieder ander ontwerp laten drukken op het doek. Bijvoorbeeld een tekening die gemaakt is door een ontwerper. Of een combinatie van 1 of 2 foto’s waarbij een foto een bepaald aan aantal segmenten beslaat van het doek.

Volledige bedrukking van de binnenkant

De opdruk kan maar hoeft niet aan de buitenkant te worden gedaan. U kunt er ook voorkiezen om deze aan de binnenkant te laten maken. Dan is deze pas zichtbaar als de paraplu wordt geopend. Vaak is het dan wel aan te raden om daarvoor een 2e doek te gebruiken. Doordat het doek van de paraplu zeer licht door latend is zal wanneer de afdruk aan de binnenkant voor gedrukt ook aan de buitenkant te zien zijn, maar dan in spiegelbeeld. Een 2e doek voorkomt dit voor het grootste gedeelte. Tevens kan het doek aan de buitenkant gebruikt worden voor het bedrukken van één of meerdere logo’s.

Pantone kleuren

Gebruik een 2e doek als contrast kleur

Een all-over print is voor ons ook als we het doek aan de binnenkant in een specifieke kleur aanmaken. Is de kleur niet standaard beschikbaar binnen de 70 kleuren die wij voorradig hebben dan kan de kleur altijd worden gemaakt. Afhankelijk van het aantal paraplu’s dat u wilt bestellen gebruiken wij daarvoor digitale print technieken of het doek wordt bij grote oplages in de gevraagde kleur geverfd.

Zo kunt u altijd een paraplu maken die er tussen uit springt.

Maak gebruik van combinaties

Vrijwel alle genoemde mogelijkheden kunt u met elkaar combineren. Maak combinaties van verschillende kleuren doek in combinatie met foto’s of op andere segmenten verschillende beelden. Of ga voor bijzondere kleuren in het doek voor zowel de binnen- als buiten-kant. Wij helpen u graag uw idee te verwezenlijken. 

Natuurlijk weten wij ook wat wel en niet kan. Zo werkt bijvoorbeeld een 2 laags doek niet samen met een 2e doek aan de binnenzijde. De wind kan dan niet weg via de sleuven omdat die dan worden geblokkeerd door het 2e doek.

Maak gebruik van een 2-laags doek

Wanneer kiest voor een paraplu doek in 2 lagen dan krijgt u daardoor extra mogelijkheden. Want beide lagen kunnen apart van elkaar bedrukt worden wat weer zorgt voor een bijzonder look va de paraplu.

Zo kunt u de bovenste laag voorzien van een all-over bedrukking en de onderste laag van 1 of meerdere kleuren en van 1 of meerdere logo’s. Uw eigen of de creatieve tijd van de ontwerper zorgen voor een bijzonder resultaat

Hulp nodig?

Bel ons op 033 – 433 78 31.
Wij denken graag mee om een custom made paraplu voor u te realiseren. Promoparaplu maakt het mogelijk!