Paraplu’s

Promoparaplu biedt de keuze uit verschillende paraplu’s. In ons assortiment vindt u diverse modellen, materialen en manieren van bedrukken. De combinatiemogelijkheden zijn enorm. Zo vindt u altijd een geschikte paraplu.

Welk type paraplu past bij u?

Promoparaplu biedt verschillende type paraplu’s aan. Van standaard paraplu’s tot een bedrukte, grote golf paraplu. Bent u op zoek naar een unieke bedrukte paraplu? Of kiest u voor een kant en klaar type?

Materiaal

Bij Promoparaplu beschikken we over A-kwaliteit materialen. De paraplu stellen we samen op basis van de beste materialen.

Frames: Start met de keuze van een frame. Een opvouwbaar- middel of groot frame. Een automatische of handmatige bediening. Tussen de 90 tot 150 cm in doornsnee.

Het doek: Standaard liggen 50 kleuren doek op voorraad. Daarmee kunt u de paraplu misschien al in uw eigen huisstijl kleuren kiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen PMS kleur(en) te kiezen.

De steel: Voor de steel hebben wij houten, kunststoffen, aluminium en stalen materialen beschikbaar. Per type paraplu en per steel adviseren wij ook de beste keuze. Zo is uw paraplu geschikt voor elke weersomstandigheid.

Handvat: Er zijn verschillende soorten handvatten beschikbaar. Het is daarbij mogelijk om een handvat te bedrukken of graveren, afhankelijk van het type handvat. Kiest u voor een handvat zonder ring, dan kunt u een logo onderop het handvat plaatsen. Of kies voor een houten handvat met daarin het logo.

Foto bedrukken: Wist u dat we ook paraplu’s met foto’s kunnen bedrukken? Ook logo’s met meerdere kleuren of beeldmerken kunnen gedrukt worden op onze paraplu’s.

over ons

Hulp nodig?

Bel ons op 033 – 433 78 31.
Wij denken graag mee om een custom made paraplu voor u te realiseren. Promoparaplu maakt het mogelijk!