Veel gestelde vragen

Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Mail uw vragen dan naar info@promoparaplu.eu of bel 033 433 78 31.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Om een precieze en scherpe reproductie op parapludoek te drukken, is een digitaal document van minimaal 300 DPI noodzakelijk. Om de juiste kleuren te drukken zijn ook de Pantone (PMS) kleur codes noodzakelijk. Vector bestanden leveren daarbij de beste resultaten. Foto’s in de hoogste resoluties geven het mooiste resultaat.

Door verschillende beschikbare druktechnieken is Promoparaplu in staat op een hoog niveau te reproduceren. Een complex logo, een merk, huisstijl of een sales-actie vormen geen probleem. Geringe afwijkingen door de kleur van het parapludoek kunnen soms voorkomen. Maar bij complexe prints of kleur ontwerpen wordt vooraf altijd eerst een fysiek voorbeeld geproduceerd. Daarmee is de paraplu vooraf te controleren. Dit kost twee weken extra productietijd, maar zorgt er wel voor dat er geen teleurstelling achteraf is.

Heeft u een idee voor een ontwerp, maar niet de mogelijkheid om het in een document te leveren? Met onze gratis ontwerp service nemen wij u dat uit handen. Samen werken wij het idee uit en zetten het om naar een werkbaar print document.

In doorsnee geldt voor maatwerk paraplu’s een minimale afname van 100 stuks. Er zijn echter enkele modellen in ons assortiment welke vanaf 50 stuks leverbaar zijn. Is ook 50 stuks voor u teveel? Er zijn kleinere aantallen paraplu’s te bestellen. Maar de keuze bestaat dan uit standaard paraplu’s. Daarop kan per paneel één logo of tekst worden gedrukt. Verder bestaat de keuze uit modellen en kleuren welke op voorraad zijn.

De levertijd voor standaard paraplu’s bedraagt ongeveer twee weken. Custom made paraplu’s kunnen worden geleverd vanaf vijf tot zes weken. Bestelt u een exclusief frame of diverse specifieke opties kan dat uitlopen tot ongeveer twaalf weken.

Promoparaplu’s zijn  uitvoerig getest. Daardoor is langdurig gebruik gewaarborgd. Verschillende modellen worden geleverd met een gebruiksgarantie. Deze garantie houdt in; dat wanneer een paraplu binnen een jaar aantoonbare fabrieksfouten vertoont, die tegen het factuurbedrag wordt vergoed.

Zeker, door het gebruik van verschillende druktechnieken is elke PMS kleur te reproduceren. Voor orders van minimaal 250 stuks en meer levert Promoparaplu vooraf een fysiek exemplaar voor een definitieve beoordeling. Een gratis service waarmee u vooraf de paraplu kunt beoordelen. Voor orders onder 250 stuks is een fysiek exemplaar tegen kostprijs mogelijk.

Verschillende druktechnieken zijn beschikbaar, zoals Heat transfer, screen en digitale druk. Parapludoek, logo’s en ontwerpen zijn daardoor in elke Pantone kleur te drukken. Een merk, huisstijl of sales-actie kan exact in de PMS-kleuren te drukken, zelfs in fotografische kwaliteit

Met de keuzes uit de maatwerk opties is het mogelijk kleuren en onderdelen van de paraplu aan een idee aan te passen. Met de kleur(en) van het doek, tekst, beelden, foto’s, huisstijl of andere ontwerpen. Maar ook met de keuze van het materiaal, van het frame of handvatten en de vele opties. Bijvoorbeeld linten langs de panelen of over de baleinen. De kleur van het sluitbandje met een drukkertje of met klittenband. Ook een gravure op de ring van het handvat. Maar ook een bedrukking op de opberghoes en/of een logo op onderzijde van het handvat. Dan is een logo ook zichtbaar als de paraplu is dichtgevouwen.

Heeft u wel een idee voor een ontwerp, maar heeft u geen mogelijkheid om het op te maken in een document. Met onze gratis ontwerp service nemen wij u dat uit handen. Samen werken wij het idee uit en zetten het om naar een werkbaar print document.

Er zijn voorbeeld paraplu’s beschikbaar, indien gewenst showen wij alle modellen en maatwerk opties bij u op kantoor. Een voorbeeld opsturen kan ook, op voorwaarde dat deze zal worden geretourneerd als een beslissing voor een bestelling is genomen. Het verzenden van een voorbeeld kost € 20,00 exclusief 21% BTW. + verzendkosten. Als er echter een bestelling volgt, wordt die factuur gecrediteerd.

over ons

Nog geen antwoorden gevonden?

Bel ons op 033 – 433 78 31.
Wij denken graag mee om een custom made paraplu voor u te realiseren. Promoparaplu maakt het mogelijk!