Standaard paraplu

Een standaard paraplu is de perfecte optie voor een klein budget. Bij onze standaard paraplu’s heeft u ruime keuze in materialen voor de paraplu.

Wij denken graag met u mee wat de beste oplossing is voor uw situatie. Heeft u een klein aantal of snel paraplu’s nodig dan ligt een standaard model voor de hand. Heeft u een klein budget en wilt u daar een maximaal aantal paraplu’s voor kopen. Laat ons vraag weten en wij helpen u daar graag mee verder.

Uw paraplu ontworpen aan de hand van deze 3 stappen

Voordat we aan de slag gaan met het ontwerpen van uw paraplu is het fijn als u alvast een beeld heeft van uw droomparaplu. Houd daarbij rekening met deze 3 stappen.

Stap 1: frames

Kies eerst een type paraplu. Klein opvouwbaar- of een grote paraplu. Automaat of handmatig open, enz

Stap 2: opties

Keuze uit een 16-tal mogelijkheden om de paraplu te personaliseren of een "eigen" identiteit mee te geven.

Stap 3: materialen

Kies voor een houten, metalen, aluminium of een graphite frame. En kies de kleur(en) voor het doek.

Verschillende types

Golfparaplu

Deze paraplu’s zijn voorzien van een sterk windproof frame en bieden de mogelijkheid om ook een doek met een windvanger te installeren.

Stadsparaplu

De stads- of wandelparaplu is vaak herkenbaar aan het gebogen handvat. Tegenwoordig zijn deze er echter ook wel met een recht handvat uitgevoerd.

Reversable

Tijdens het inklappen van de paraplu vouwt de buitenkant van de paraplu zich naar binnen. Het natte doek komt in de binnenzijde terecht waardoor het water er niet uit lekt.

Klein maar handzaam

Een opvouwbare paraplu heeft als voordeel dat die altijd makkelijk mee is te nemen. Door het kleine en handzame formaat past deze makkelijk in een handtas of in de zijdeur van de auto.

Liever een custom paraplu?

Een custom made paraplu biedt de vrijheid om een paraplu helemaal naar uw inzicht te ontwerpen. Terwijl als u voor een standaard paraplu kiest u alleen een logo of tekst op 1,2 of meerdere panelen kan worden gedrukt. Wij denken natuurlijk met u mee over de keuze welke het beste bij u past. 

contact

Materiaal

Bij Promoparaplu beschikken we over A-kwaliteit materialen. De paraplu stellen we samen op basis van de beste materialen.

Frames: Start met de keuze van een frame. Een opvouwbaar- middel of groot frame. Een automatische of handmatige bediening. Tussen de 90 tot 150 cm in doornsnee.

Het doek: Standaard liggen 50 kleuren doek op voorraad. Daarmee kunt u de paraplu misschien al in uw eigen huisstijl kleuren kiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen PMS kleur(en) te kiezen.

De steel: Voor de steel hebben wij houten, kunststoffen, aluminium en stalen materialen beschikbaar. Per type paraplu en per steel adviseren wij ook de beste keuze. Zo is uw paraplu geschikt voor elke weersomstandigheid.

Handvat: Er zijn verschillende soorten handvatten beschikbaar. Het is daarbij mogelijk om een handvat te bedrukken of graveren, afhankelijk van het type handvat. Kiest u voor een handvat zonder ring, dan kunt u een logo onderop het handvat plaatsen. Of kies voor een houten handvat met daarin het logo.

Foto bedrukken: Wist u dat we ook paraplu’s met foto’s kunnen bedrukken? Ook logo’s met meerdere kleuren of beeldmerken kunnen gedrukt worden op onze paraplu’s.

over ons

Hulp nodig?

Bel ons op 033 – 433 78 31.
Wij denken graag mee om een standaard paraplu voor u te realiseren. Promoparaplu maakt het mogelijk!