2 laags stormproef parapludoek

Met deze optie doorstaat de paraplu de zwaarste weersomstandigheden.

 

Voor een sterke paraplu!

Een 2-laags stormproef doek (vented), weerstaat de moeilijkste weersomstandigheden. Het extra doek in de top van de paraplu heeft namelijk een eigen frame dat dicht over het onderste frame ligt. Daardoor ontstaan ventilatiesleuven die windvlagen moeiteloos afvoeren. Dat is de reden waarom een 2-laags stormproef paraplu niet omklapt in stormachtige weersomstandigheden. Verder beschermt de stormproef paraplu twee personen effectief tegen heftig weer. Niet alleen het frame, steel en de fiberglas baleinen, maar zelfs de pins zijn extra verstevigd. Het mooie speciale en strak gespannen scheur vaste parapludoek maakt een 2-laags stormparaplu tot de sterkste in zijn soort.

Pantone (PMS) kleuren

Het extra functionele doek biedt natuurlijk ook weer mogelijkheden om het bijvoorbeeld in een contrasterende kleur(en) te produceren. Dat houdt in dat één of meerdere panelen van het doek in elke gewenste PMS kleur(en) kan worden aangemaakt. Dat maakt het mogelijk om de paraplu van exclusieve kleuren te voorzien, hetgeen extra accenten aan de paraplu toevoegt.

Druktechnieken

Voor het bedrukken van de stormproef paraplu’s zijn alle druktechnieken beschikbaar. Met onder andere zeefdruk, digitaal of heat transfer is het mogelijk om logo’s, een ontwerp of zelfs foto’s in een fotografische kwaliteit te drukken. Een 2-laags parapludoek biedt vele creatieve mogelijkheden. Logo’s of een ontwerp in een huisstijl zijn te scheiden van de opdrukken op het onderste doek, maar ook over het gehele parapludoek te drukken. En, niet alleen op de buitenzijde maar ook op de binnenzijde. Omdat de logo’s en ontwerpen in een fotografische kwaliteit zijn te drukken, is dat de reden dat een 2-laags stormparaplu een ware blikvanger is. Een stormproef paraplu met nadruk op een sales actie, marketingcampagne, huisstijl of relatiegeschenk? Promoparaplu maakt het mogelijk.

Panelen in verschillende kleuren

Bedrukken van foto’s, logo’s, elke huisstijl, ontwerp of actie haarscherp. Ook als het gaat om verloop tinten of schaduwpartijen. Zelfs over het hele parapludoek heen. Dat is mogelijk door van verschillende druktechnieken gebruik te maken. Daarvan is zeefdruk er één. Voor erg moeilijke ontwerpen worden andere druktechnieken gebruikt, zoals bijvoorbeeld Heat Transfer of offset druk.

2 laags doek

Rond of vierkant.

Standaard is een paraplu rond, maar dat hoeft niet. Als u zich wilt onderscheiden van anderen. Dan is misschien een vierkante paraplu een idee.

paraplu's

Aparte opdruk bovenop?

Omdat een doek in 2 delen is geplaatst, is het nu mogelijk om het bovenste deel apart te bedrukken of een andere kleur te geven. Dat maakt het mogelijk om er een bijzondere paraplu van te maken.

Chique of uitbundig?

Het hoeft natuurlijk niet altijd uitbundig te zijn om op te vallen. Soms is een basis kleur, als zwart, de manier om uw logo er uit te laten springen. Een logo kan op op 1, 2, meerdere of op alle panelen worden gedrukt.

Hulp nodig?

Bel ons op 033 – 433 78 31.
Wij denken graag mee om een custom made paraplu voor u te realiseren. Promoparaplu maakt het mogelijk!