Over ons

Promoparaplu is onderdeel van Allgolf in Leusden. Allgolf is dé specialist in golfrelatiegeschenken en golfaccessoires. Bij Allgolf vindt u gepersonaliseerde of bedrukte golfballen, golf gifts en overige accessoires.

Promoparaplu is onderdeel van Allgolf in Leusden.

In 2007 heeft de familie Brinkman een vorm van import en distributie van golfaccessoires opgezet onder de naam Allgolf. Ruim 14 jaar later is golf enorm populair. Onder Allgolf werden custom made golfparaplu’s verkocht. Dit is los getrokken van elkaar en valt nu onder Promoparaplu.eu.

Kwaliteit in custom made paraplu’s

Goed gebouwde en kwalitatieve paraplu’s, daar staat Promoparaplu voor. Dit lukt door middel van een speciaal kwalitatief, sterk, sneldrogend parapludoek evenals met glasvezel versterkte frames. Promoparaplu produceert daarmee niet alleen kwalitatieve maar ook duurzame promotionele paraplu’s en levert verschillende modellen onder volledige garantie.

Over ons

Verkoop gebieden voor Promoparaplu zijn vooral Nederland, België, Luxemburg. Maar ook wordt er geleverd aan andere landen in- en buiten Europa.

Door de grote kennis van custom made producten, zijn Promoparaplu.eu en Allgolf uniek. Met name door de kennis van producten, alsmede door de inkoop bij leidende leveranciers.

contact

Hulp nodig?

Bel ons op 033 – 433 78 31.
Wij denken graag mee om een custom made paraplu voor u te realiseren. Promoparaplu maakt het mogelijk!