Paraplu's bedrukken via zeefdruk, heat transfer of digitale print.

Wij kiezen de druktechniek die bij uw idee het beste resultaat geeft.

Zeefdruk voor mooie kleuren

Zeefdruk is in doorsnee de techniek welke wordt gebruikt voor het bedrukken van scherpe beelden en logo’s in de opgegeven pantone (PMS) kleuren. Ook voor extra opties zoals onder andere weerkaatsende inkten en metaalachtige kleuren. Zeefdruk wordt vaak gebruikt op het drukken van logo’s of opdrukken in 1 of 2 kleuren. Maar Promoparaplu kan meer en bedrukt foto’s, logo’s, elke huisstijl, ontwerp of actie haarscherp. Ook als het gaat om verloop tinten of schaduwpartijen. Zelfs over het hele parapludoek heen. Dat is mogelijk door van verschillende druktechnieken gebruik te maken. Daarvan is zeefdruk er één.

Digitaal drukken/printen maakt alles mogelijk

De snelle ontwikkeling van de digitale druktechniek heeft er voor gezorgd dat we nu al bij kleine aantallen een volledige opdruk over het gehele doek kunnen maken. Ook zijn alle pantone kleuren op deze wijze aan te maken als de gezochte kleur niet te vinden is tussen onze 70 voorraad kleuren.

Maak iets bijzonders met de onbeperkte mogelijkheden die wij u bieden. Heeft u hulp nodig om uw idee uit te werken? Wij helpen u graag.

All-over print

Heat transfer scherp gedrukt logo

Bij transferdruk wordt de opdruk op een (transfer)papier gedrukt. Hierna wordt de paraplu samen met daarop de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Gedurende dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt los laat van het transferpapier en zich hecht op de paraplu. Transferdruk wordt gebruikt bij grote oplages en bij meerkleurige opdrukken of logo’s.

Hulp nodig?

Bel ons op 033 – 433 78 31.
Wij denken graag mee om een custom made paraplu voor u te realiseren. Promoparaplu maakt het mogelijk!